miercuri, 13 aprilie 2011

Dragostea adevarata asteapta

Dragostea Adevărată Aşteaptă este o mişcare internaţională care motivează adolescenţii şi pe toţi cei necăsătoriţi să trăiască o viaţă curată din punct de vedere sexual până la căsătorie. Totul a început în urmă cu 14 ani în oraşul Nashville, SUA la iniţiativa a două adolescente şi a pastorului lor, Richard Ross. În prezent mişcarea este răspândită în peste 100 de ţări şi se adresează persoanelor necăsătorite, care îşi asumă o identitate creştină, indiferent de confesiune sau cult.
În România mişcarea a luat naştere oficial în anul 2003 când mai mulţi tineri şi tinere necăsătorite au decis să fondeze o organizaţie cu numele omonim mişcării şi să provoace tineri din diferite medii – biserici, şcoli, licee, universităţi să adopte şi/sau să afirme public, prin semnarea unei CĂRŢI GALBENE, un standard diferit de viaţă: nici un contact sexual până la căsătorie şi evitarea tuturor situaţiilor riscante în acest sens.
După o pauza de 1 an şi ceva mişcarea a fost relansată la sfârşitul anului 2006 - mai multe oraşe au fost vizitate de mişcarea DAA printre care Timişoara, Bucureşti, Târgovişte, Bistriţa, Constanţa, Piteşti şi chiar Cahul (Rep. Moldova) şi Cernăuţi (Ucraina). Au fost semnate în numai câteva luni peste 1000 de cărţi galbene. Dacă vrei ca şi în oraşul tău să vină această mişcare scrie-ne un email şi povesteşte-ne despre tine şi planurile tale...

Obiectivul nostru

Ne adresăm tuturor tinerilor care gândesc la fel ca noi şi dorim să arătăm public: ţelul nostru este „DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ AŞTEAPTĂ”!
De ce? Pentru că eşti prea preţios şi nu-ţi dorim soarta unui măr, din care muşcă mai mulţi şi apoi îl aruncă.